• 13435395_1150268641679086_7892541107652740472_n

  Анета Механджијска – (не)Случаен пирсинг Артист!

  1. Ајде да ни се претставиш и кажи ни како се реши да се занимаваш со пирсање?      … Повеќе.

  Повеќе
 • 10154385_868287359944993_1827133278307797986_n

  Дукса од СКИН АРТ – артист кој има свој стил!

    Време е да ви претставиме еден од артистите од најстарото студио за тетовирање во Македонија – Душко – Дукса!!!!… Повеќе.

  Повеќе
 • Screen Shot 2015-11-15 at 15.26.59

  Мачорот – Мајстор за Тетовирање

  Голема чест и задоволство ни е да ви го претставиме еден од најстарите членови на нашето здружение и голем мајстор… Повеќе.

  Повеќе
 • 10

  АПТПА ”ПРАШАЛНИК” за љубителите на тетовирањето во Македонија

      Почитувани! Со привршување на 2015 год ние како АПТПА може веке да сублимираме дека нашето здружение имаше огромен… Повеќе.

  Повеќе
 • tattooedmen

  Се пожешко станува!

  Кога пребарувате по интернет секси или згоден маж наидувате на безброј страници и слики за восхитување. А знаете ли  што е… Повеќе.

  Повеќе