АПТПА ”ПРАШАЛНИК” за љубителите на тетовирањето во Македонија
АПТПА ”ПРАШАЛНИК” за љубителите на тетовирањето во Македонија

 

 

Почитувани!

Со привршување на 2015 год ние како АПТПА може веке да сублимираме дека нашето здружение имаше огромен успех оваа година. Тетовирањето и пирсингот конечно добија заслужно место во Македонското општество – нема веке табу теми, нема прикривање на тетоважи едноставно горди сме што сме истетовирани и испирасани! 🙂

aptpa1

Но, нашата работа не застанува тука -НЕ, ние продолжуваме во креирање на нашата судбина како љубители на тетоважите и пирсингот. Затоа и ви го претставуваме нашето последно истражување за оваа година кој е планиран како ”ПРАШАЛНИК” и кој ке ни помогне да го направиме новиот план за активностите на нашето здружение во 2016 год. Ке бидеме кратки и ке побараме од вас да ни помогнете да го спроведеме ова истражување на целокупната територија на Македонија, ДА, тоа со ваша помош е возможно, наместо да бидеме како политичарите и да се силиме со одење од врата на врата и да поставуваме барања за активности во секојдневниот живот ние ке побараме од вас само 10 мин од вашето време за оваа онлајн форма која ја изработивме со помош на GOOGLE.

10-те минути кои ке ги одвоите за одговарање на овој прашалник ке ни помогне да дознаеме на каде ке се движи нашето делување во 2016 год. За нас е важно да знаеме што треба да направиме за да помогнеме на сите љубители на тетовирањето низ цела Македонија, запомнете ова не е само за оние кои тетовираат, ова е за сите кои го сакаат тетовирањето и кои сакаат да ја видат Македонија како гордо чекори во креирање на своја уметност изразена на кожа.

Толку од нас сега се е на вас – прочитајте внимателно и одговорете според сопственото убедување, во овој прашалник има место и за љубители и за хејтери, но ние нема да судиме само ке ги задоволиме сите барања од мнозинството граѓани на Македонија.

Повелете подолу линк кон нашиот

”ПРАШАЛНИК”

Posted by АПТПА 0 Comments