Трајно исцртај ако неможеш себеси тогаш …….

homepage_header_final

Секој сака да остави инприт, свој посебен уникатен!

Најуникатно ја остварувате својата фантазија со правење на тетоважа. Вашите внатрешни желби и фантазии може да оживеат со помош на тату артист. Тоа што треба да го направите е само да одлучите што сакате и да го разберете процесот на тетовирање за крајниот резултат да биде беспрекорно овековечување на вашите желби како уметност.

Ако сеуште не сте одлучиле за овековечување на вашите фантазии на вашата кожа истетовирај си свои уникатни патики!!!!

 

 

 

13170077_10209470891267975_1298343401_o

 

 

Брендот NotlikeYou овозможува благодарение на соработката на ConverseAll Star  и Unique Customized Creation AG да си направите свои уникатно дезенирани патики. Преточете ги вашите идеи и замисли во реалност и имајте нови единствени патики.

А за да е уште поинтересно и повозбудливо во направиле наградна игра од два круга  со што во победничкиот круг влегуваат 50 избраници кои си ги добиваат уникатно дезенираните патики бесплатно за себе.

  100 најдобри дизајни се избираат на 12 мај 2016 г и ќе бидат објавени на
FACEBOOK страната при што од 12-ти мај 2016 до 20 мај, 2016 година може да бидат 
лајкнувани и да биде гласано за нив.А 50 дизајни со најмногу гласови и лајкови
ќе ги добијат своите патики на 4 јуни 2016 г во трговскиот центар 
FORUM Mittelrhein во Koblenz,  Германија.

13148031_10209470890947967_1916064440_o 


Затоа повелете и оживејте ја својата идеја!

Креирај свои УНИКАТНИ ПАТИКИ

 

13112627_10209470891027969_1418224444_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *