Секси девојки – тетоважата асесоар или дел од нив?

girls-with-tattoos-wallpaperhelenasaurus

Тетоважата е уметност направена на  убаво платно – женското телото. И особено кога женските телата се згодни,секси, односно прекрасни  како што  се тетоважите и фотографот е талентиран тоа е празник за очи, без разлика дали сте маж или жена … Тетовираните модели се секси, атрактивни и секогаш се во друштво со најдобрите уметници и фотографи.

sexy_tattoo_girls 212088352_915007495244755_924489469762108914_n

12182083_10208072728114770_1368880865_n

 

 

 

 

 

 

 

 

1513255_601401956598770_1028424231_nimage image imageZENA

 

Летово бea големи жештини девојките се шетаа „голи“ и тетоважите им ѕиркаа срамежливо…. Додека пак за разлика од „срамежливите“ имаше и девојки кои гордо си ги носеа своите тату ремек дела!

 

 

Beautiful-Tattooed-Women-The-Inked-Beauty-of-Tattoos-55m_4219282_ZdxsgaLc9RLd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заврши летото, девојките се облекоа….. Не се гледаат веќе убавите заводнички тетоважи, затоа сега полека ќе и се препуштиме на фантазијата и ќе уживаме во секој миг што овие згодни, секси девојки ни го пружаат!

crvena31e1ec170b900768c117acab76ae77f307a04ed3_m12202073_10208094229692296_985669205_ndve12179823_10208072728234773_1734194796_n

image image

tattoo-girl-34Hugo-Velasquez

1487374_679012458827824_2103967590_n

Tattoo-Girl-Inked

top-17-beauty-watercolor-body-tattoos-daily-famous-motivational-fashion-design-14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *