Ellie Goulding и Dougie Poynter ја запечатија својата љубов со тетоважи!!!

11.59.36 PMДеновиве можеме да видиме по веб страниците како се вртат огромен број тетоважи кои ја бележат љубовта меѓу паровите.Еден од тие парови е и парот Ellie Goulding и Dougie Poynter. Тие за да ја овекоечат својата едногодишна врска си истетовирале Скелет вкрстени љубовници (Skull-crossed lovers)!

Во Македонија пак Игор и Анета, после бурно помината страсна ноќ ја запечатија својата љубов, исто така  со заедничка тетоважа, сега “мастилото” на нивната кожа им ја бележи страста, посветеноста и бесконечната љубов крунисана во лебед тетоважи. Друг познат пар кој има заедничка тетоважа се  Дејвид и Викторија Бекам, двојката кои на 6-годишнината од венчавката си истетовираа хебрејски текст.

Тетоважите траат за навек…..а љубовта сакаме да трае исто толку 🙂 можеби и повеќе!….

Затоа и многу вљубени парови се одлучуваат на овој начин да ја овековечат својата љубов. Можеби oва е причина што ваквите тетоважи се толку лудио голем ризик. Вистинската љубов би требало да трае вечно, но, ајде да се соочиме со тоа – не случува секогаш тоа.  Луѓето се раздвојуваат, работите се менуваат, и одеднаш тие се заглавени со некое смешно “мастило” кое го делат со некој што не се ни веќе заедно. Но, некои парови го пронаоѓаат ТОА и се го прават тоа како и што треба…љубовта е нели вечна! 😉

Следува галерија од љубовни тетоважи со кои си ја запечатиле нивната љубов:1fb26f84c5d7de9d8f133a6d9ff65473

tumblr_n8ju8d5bCi1t5soqho1_25010620731_10204620277885672_684002551825607050_ntumblr_msn2m1uYeR1rshjv1o1_1280ccdeb87cabe91d18a2f65e946f06acd1139bde56b32b80b629c65ce5c397fe47703d5d5d00a099464c13f23ffca210da63c4a6d5de3ee324b949f4e0a420fd6b844426dc969ce691caf79b1bcbd0fd67ba7aa1487fa760593b28f819040360fa3f24ccefe9eaaf534dd3d815cf41a0831e9cc29d5d8dced1cdb3cc2f7165359b11094051_10206515475144946_1450754248_ntumblr_n8lbkzMH0z1rov18so2_1280

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *