Hello!!! Здраво!!!

Добре ни дојдовте во АПТПА!!!

  Прочитајте го овој блог за подготовка пред да ја направите вашата прва тетоважа, можеби ќе сакате да ги погледне сите безбедносни насоки - совети за изборот на добар таттоо артист , кој сигурно ќе биде во можност да ви помогне за изборот на Тетоважа, да ви објасне за процесот на тетовирање како и да ве води преку процесот на заздравување потоа. Вашиот тату уметник може да ви даде инструкции, кои се разликуваат од оние дадени од разни пријатели и познаници , како секој уметник има негова или нејзина сопствена препорака. Важно е да се почне на време, бидејќи е и потремно време, за да се најде добар уметник, така што ќе се чувствувате удобно по неговите или нејзините совети ... и да можете да  се навратите кај него или неа  на некој совет плус или ако имате било какви проблеми!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *