Маркетинг

Tattoos.com како информативна единица на АПТПА е онлајн портал кој се замимава со промовирање на тетовирањето и пирсингот, влијанието на оваа уметност во светот и кај нас и следење на трендот на проширување на овој култ. АПТПА како граѓанска асоцијација го едитира овој електронски медиум со цел да ја подобри и обедини Македонската заинтересираност во култот наречен тетовирање и пирсинг.

Секојдневниот живот ни покажува колку Македонскиот човек е заинтересиран во оваа култура а овој портал е место каде што сите заинтересирани љубители на тетовирањето и пирсингот ке можат јавно да искажат мислење и да дебатираат околу истото.Како здружение наша должност е да постоиме за граѓаните на Македонија и како такво нашето постоење секогаш ке им го должиме на нашите верни поддржувачи и членови кои со помош на волонтерска работа и донации овозможуваат зборот за тетовирањето и пирсингот да биде проширена во смисла на градење на неизмерно голема традиција и култура наречена тетовирање и пирсинг.

Со голема благодарност кон сите кои не следите и поддржувате

засекогаш ваши

АПТПА – Македонија

 

 

 

 

Сите заинтересирани кои сакаат да објават некаква вест или натпис во домеинот на тетовирањето и пирсингот слободно нека не контактираат на следната меил адреса.

Контакт:

aptpa@tattoos.com.mk11039985_10206260907420912_1777965823_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *