MACEDONIAN MAGIC TATTOO CREAM

 

Гордост ни е да ви ја претставиме  Тату Крема  за тетовирање која загарантирано вашата тетоважа ќе ја донесе до перфекција каква што артистот ја замислил.

Првото професионално студио за тетовирање и пирсинг во Македонија СКИН АРТ после традиција на работа од 25 години, во годините наназад увиде дека грижата за тетоважата по тетовирањето е исто толку важна како и самото тетовирање.  Затоа и ви ја презентира својата долгогодишната формула на успех преточена во Macedonian Magic®.

mm unishop01

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *